четвъртък, 21 ноември 2013 г.

ВАШИТЕ ИДЕИ И МЕЧТИ ПРЕТВОРЯВАМЕ В РЕАЛНОСТ

Творческият труд е своего рода стремеж за изява,при която целта не са парите, а признанието .Смисълът на живота е в малката тухличка, която ако си дарен с това щастие можеш да вградиш в световното мирознание. На колко художници, поети, писатели, актьори, певци знаете името – десетки, стотици! А на колко научни работници,конструктори,технолози-на единици.Огледайте се около себе си – само преди 120 години в благородно състезание са се завземали земите на Оклахома от новите заселници. А къде е сега Америка, къде е техниката? – тухличка по тухличка знайни и незнайни творци на науката и техниката са изградили съвремения материален свят. Ето затова си позволявам да Ви опиша нашата тухличка: За да имате повече спокойствие, свободно време, време за размисъл, творчество и щастие да осмисляте живота с нещо полезно за другите, направихме така, че да не мислите за акумулаторите си. Тези акумулатори, които все повече завладяват живота ни: в автомобили, електрокари, електромобили,компютри,UPS-и ,GSM-и, часовници,играчки,  битови и медицински уреди , - в пъти повече отколкото сме ние хората.
Думата ни е за транспортната техника – много-много акумулатори – крехки души – искат внимание и време. Наше мото е: Вие да си почивате, а ние да поемем грижата за батериите Ви.
За 15 години доказахме, че го правим добре. Ще кажете – „думи, рекламни трикове!”  Тогава нека някой представи за същите пари друго зарядно, да го сложим до нашето и да го сравним – ето това е истинската оценка.
Каква е тайната ни? В техниката има постулати , против които никой не се изправя, защото са...постулати – казано е, че така не се прави. Ние не знаехме и взехме, че го направихме: адаптивен знакопроменлив ток за заряд, импулси над 3 пъти над допустимите, заряд за 45 минути, динамичен хистерезис, корелационно екстремална система за регулиране на зарядният процес... все забранени до сега похвати в заряда на акумулатори – но работят!Това с част от ключовите предимства на произвежданите от нас устройства EPKar и Accutonic,с които сме популярни и конкурентни.
Актуално във времената на криза е и новият дух  който вдъхваме на добрите стари зарядни от времето на БАЛКАНКАР. Произведените преди 20 – 30 години трансформаторни токоизправители с ново съвременно управление отEPKar   съчетават доказаната здравина и надеждност с прецизността и пълната автоматизация на съвременната силова електроника. С двойно по-ниска цена – печелят всички и най вече природата ни.
Пак ще речете:...ама кои сте вие  ВК”Конверт” та се перчите! – Световно непознати! Някаква си мижава фирмичка с 5 специалиста и то в Перник.Но и в „нахапаната ябълка” са били 2-3ма, ама сега се гордеете, ако имате iPhone  И нашата сила е в това, че работим за едната чест и то с удоволствие, а зад нас сте Вие – хилядите потребители в гласовете на които се вслушваме и се опитваме да направим за Вас това, за което сте си мечтали.

Да, вашите мечти сега са нашите идеи за бъдещето . Това е  мисията ни- да ги   чуем, осмислим, обобщим и реализираме в нашата работилница за мечти. Потърсете ни, споделете и заедно да правим бъдещето в нашата област – зарядни за подемно-транспортната техника. Да не забравяме, че още ни помнят като най-големите в света – Балканкарци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар